Wat vervelend dat het niet lukt om de video goed af te spelen. Het kan zijn dat er iets misgaat bij het laden/bufferen. Normaal gesproken is dat binnen een paar seconden gebeurd. Start de video bij jou niet of speelt de video niet juist af, dan kan dat verschillende redenen hebben en zou je de volgende stappen kunnen doorlopen in een poging om het probleem te verhelpen.

1. Controleer je internetsnelheid
De meest voorkomende oorzaak is een trage internetverbinding. Je kunt je internetsnelheid op verschillende websites testen. Deze tests geven een score tussen de 0 en 200 Mb/s. Hoe hoger de score hoe sneller je verbinding. Hoe lager de score hoe groter de kans dat je tegen problemen aanloopt bij het laden/bufferen van de video’s.

2. Leeg je cache
Soms wil het helpen om je browsergeschiedenis en cookies te verwijderen.

3. Reset je internetverbinding
Stel je router opnieuw in (bijvoorbeeld met de reset-knop) en zorg ervoor dat er een veilige verbinding tot stand komt.

4. Probeer een andere internetbrowser
Loop je tegen problemen aan bij het gebruik van je huidige browser, probeer het dan eens met een andere browser (bijv. Google Chrome).

5. Online werkplek
Probeer je de video's vanaf een online werkplek te bekijken, dus vanaf een externe server, dan kan het zijn dat een beveiliging die mogelijkheid blokkeert. Log uit van je online werkplek en surf vanaf je eigen desktop naar onze website om de video's te bekijken.