Week voor de psychosociaal professional

Van 24 oktober tot en met 30 oktober organiseert Hupper in samenwerking met de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum de Week voor de psychosociaal professional. Deze week staat in het teken van na- en bijscholing voor psychosociaal professionals.

 

Het programma

  • Vanaf maandag 24 oktober kun je twee colleges kiezen uit ons aanbod van videocolleges. De colleges die je kiest blijven voor jou onbeperkt toegankelijk, ook na de Week voor de psychosociaal professional. 
  • Op dinsdag 25 oktober zijn er live colleges van twee topexperts uit het vakgebied. In de ochtend kun je aanwezig zijn bij het college van Canadees Dr. Gordon Neufeld. Gordon wordt speciaal ingevlogen om zijn wereldwijd befaamde theorie over hechting met een selecte groep te delen. ‘s Middags komt ontwikkelingspsycholoog en tv-persoonlijkheid Steven Pont zijn expertise delen over jongens en meisjes, mannen en vrouwen en belangrijke sekseverschillen in het gezin.

    Deze dag krijgt een VIP omlijsting met een koninklijk gevoel waarvoor slechts 75 plaatsen beschikbaar zijn. Tijd: van 10.00u tot 16:00u. Locatie: Wilhelminastraat 79, 5141HJ in Waalwijk.
  • Vanaf woensdagochtend 26 oktober kan de collegedag van Gordon Neufeld en Steven Pont online worden teruggekeken op www.hupper.nl. Deze uitzending blijft een week beschikbaar.

 

VIP Package vs. Home Package

Wil je niets van bovenstaand programma missen, meld je dan aan voor het VIP Package. Doe je liever thuis vanuit je luie stoel mee, meld je dan aan voor het HOME Package.