Oktober - Maand voor de Psychosociaal Professional

Ook dit jaar organiseert de NFG in samenwerking met Hupper de Maand voor de Psychosociaal Professional (MvdPP). Dit jaar steken we het evenement in een nieuw jasje. Wegens de groeiende vraag naar online bijscholing vindt het evenement dit jaar volledig plaats… bij jou thuis!

 

Nieuw: Webinars

Tijdens de MvdPP geven twee topsprekers een webinar over hun expertise in het psychosociale domein. Een webinar is een online seminar, ofwel een lezing die plaatsvindt via internet. Het enige wat je dus hoeft te doen om de lezing te volgen is inschakelen via een computer, tablet of smartphone met internetverbinding.

Wil je de ultieme ervaring beleven, zorg dan dat je er live bij bent. Zo is er tijdens de webinars onder andere de mogelijkheid tot het meedoen aan polls en het stellen van vragen. Komt de dag of het tijdstip van de live-uitzending niet gelegen? Geen probleem! De webinars zijn heel de maand oktober terug te kijken.

 

Zoals je gewend bent: Hupper colleges

Net als bij de vorige edities van de MvdPP wordt het deelnamepakket gecomplementeerd met 2 colleges uit ons college-aanbod. Onze experts geven videocolleges over een specifiek thema uit de psychologie, zoals autisme, gedragsverandering of positieve psychologie. De colleges die je kiest blijven voor onbepaalde tijd toegankelijk.

 

Meer informatie

Wil jij weten wie dit jaar de sprekers zullen zijn? Wat de exacte data zijn en hoe jij je kunt aanmelden? Ga naar www.maandpsychosociaalprofessional.nl!

 

Aanmelden