Maand voor de Psychosociaal Professional (MvdPP)
In oktober organiseren Beroepsorganisatie NFG en opleidingsinstituut Hupper de Maand voor de Psychosociaal Professional. Tijdens deze maand kunnen coaches, counselors, therapeuten en andere zorgprofessionals genieten van hoge kwaliteit na- en bijscholing voor een voordelige prijs.

Hoe ziet deze maand eruit?

 • Vanaf 01 oktober kun je twee colleges kiezen uit het collegeaanbod van Hupper - de online psychologie opleider. Je kunt bij Hupper videocolleges volgen van experts uit het vakgebied en erkende certificaten behalen. De colleges die je kiest, blijven voor jou onbeperkt toegankelijk.
 • Op 11 oktober kun je als VIP te gast zijn bij colleges van relatiepsychologen Jean-Pierre van de Ven en Susanne Donders.

  In de ochtend trapt Jean-Pierre af met een college over relaties, relatieproblemen en hoe partners te begeleiden. Jean-Pierre is auteur van de boeken ‘Geluk in de liefde’, ‘Doen jullie het nog?’ en ‘Waarom luister je niet?’. Hij begon zijn carrière aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij les gaf en onderzoek deed. Nu behandelt hij als vrijgevestigd psycholoog mensen met (relatie)problemen. Met Jean-Pierre halen we dus het beste uit twee werelden in huis: wetenschap en therapie.  In de middag gaat Susanne uitvoerig in op de andere kant van de medaille. Wat als de relatie wordt verbroken? Hoe kun je goed scheiden en wat te doen als er nieuwe gezinssamenstellingen ontstaan? Als GZ-psycholoog en psychotherapeut krijgt Susanne in haar groepspraktijk dagelijks te maken met vastlopende gezinnen. Het gaf haar de input voor het schrijven van het boek 'Gescheiden - met je ex tóch samen goede ouders'.

  Tijdens deze dag word je als VIP in de watten gelegd met hapjes, drankjes en andere extra's!
   
  Tijd: van 10.00u tot 16:00u.
  Locatie: Wilhelminastraat 79, 5141HJ in Waalwijk.
 • Vanaf maandagochtend 16 oktober kan de collegedag van Jean-Pierre van de Ven en Susanne Donders online worden teruggekeken. Deze uitzending blijft tot en met 31 oktober beschikbaar.


Hoe kun je deelgenoot worden?

Bestel een ticket voor de Maand voor de Psychosociaal Professional en wees verzekerd van jouw VIP of HOME pakket!

 

 Aanmelden