Het jaar 2015
Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd om de balans op te maken van 2015. Welk college werd door jullie het meest gevolgd? Welk college werd het best beoordeeld? Welke les is het meest door jullie bekeken? En wat was de populairste social media post van 2015?

Meest gevolgde colleges
In 2015 is het aanbod van Hupper gegroeid tot 8 colleges. Dementie, autisme en narcisme hebben hun opwachting gemaakt. Niet verwonderlijk dat deze colleges nog niet terug te vinden zijn in de meest gevolgde colleges, maar daar komt in 2016 mogelijk verandering in. Welke colleges waren dit jaar het meest in trek?

1. Positieve psychologie
2. Zelfcompassie en zelfvertrouwen
3. Borderline

Best beoordeelde colleges
2015 was het jaar waarin het platform van Hupper werd uitgebreid met een review-systeem. Middels sterrenratings kan iedere student die een college in zijn volledigheid heeft gevolgd een beoordeling geven. De volgende colleges kregen enkel topscores en werden daarmee het best beoordeeld:

Meest bekeken lessen
Zoals je misschien al weet kun je de eerste les van ieder college gratis volgen. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de top-drie van meest bekeken lessen wordt gevormd door gratis eerste lessen:

1. Waarom een focus op het positieve?
2. Wat is borderline?
3. Wat is autisme?


Populairste social media post
2015 was ook het jaar waarin Hupper colleges HBO-conform werden geaccrediteerd door Stichting Nederlands Register Opleidingen (SNRO). Dit had blijkbaar niet alleen impact op ons, maar ook op jullie. Terugkijkend bleek dit het populairste Facebook-bericht van dit jaar:


Op naar 2016
In het nieuwe jaar trekt Hupper de lijn door met nieuwe colleges, platformoptimalisaties en hopelijk veel tevreden studenten. Een goed uiteinde en het allerbeste toegewenst voor 2016!