Aanbod

Algemene informatie

Wat

      Online psychologie colleges, bestaande uit:

  • 10 videolessen
  • Extra collegemateriaal (testjes, filmpjes, interessante literatuur)
  • Praktische tips en tools
  • Online tentamen

Voor wie

  • Voor hulpverleners en andere professionals
  • Voor ouders en opvoeders
  • Voor jou, als geïnteresseerde in de mens en zijn gedrag

Doel

  • Deskundigheidsbevordering
  • Vakinhoudelijke ontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling

Voordelen

Op een rijtje

✔  Krijg les van topexpert

✔  Studeer op eigen tempo, in eigen omgeving

✔  Volg de eerste videolessen gratis

✔  Behaal erkende certificaten

✔  Betaal eenvoudig met Hupper coins 

Registreren
College: Gedragsverandering Nieuw!

Gedragsverandering

Veel mensen willen af van hun slechte gewoonten. Helaas houdt maar een klein deel het langdurig vol. Ontdek welke factoren gedragsverandering bemoeilijken. Is therapie een optie? Hanteer de formule voor duurzame gedragsverandering.

Meer informatie
College: Professioneel hulpverlenen Nieuw!

Professioneel hulpverlenen

Een gespreksmethodiek voor het begeleiden van mensen op weg naar verandering. Ontdek hoe je als niet-wetende hulpverlener cliënten stimuleert om zelf problemen te tackelen, nieuwe problemen te voorkomen en kansen te benutten.

Meer informatie
College: Narcisme

Narcisme

Holle vaten klinken het hardst. Narcisme is veel meer dan wat je aan de buitenkant ziet. Wat is dan typerend voor narcisme? En hoe ga je om met de explosiviteit die met narcisme gepaard gaat? Laat je meevoeren in een flitsend college over Narcisme.

Meer informatie
College: Autisme

Autisme

Is iemand een beetje anders of excentriek dan krijgt hij al snel de stempel autisme. Maar is het wel zo simpel? Leer in dit college welke mix van factoren kenmerkend is voor autisme en wat daarvan de impact is op het leven van alledag.

Meer informatie
College: Positieve psychologie

Positieve psychologie

Een jonge tak binnen de psychologie is de positieve psychologie. Hierin staan niet de zwaktes van mensen centraal maar juist hun krachten. Ontdek wat er met je energie gebeurt als de aandacht uitgaat naar je kwaliteiten.

Meer informatie
College: Borderline

Borderline

Borderline is een persoonlijkheidsstoornis met effecten op verschillende levensgebieden. Is de rollercoaster aan emoties, die vaak zo kenmerkend is voor borderline, te beïnvloeden? Bestudeer de verschillende mogelijkheden van aanpak.

Meer informatie
College: Gedragsproblemen bij jongeren

Gedragsproblemen bij jongeren

Hoe vaak stel je jezelf niet de vraag: is dit gedrag normaal? De omgang met jongeren vraagt om flexibiliteit, maar ook om een kader. Wat kan wel en wat kan niet? In dit college alle ins outs over het gedrag van jongeren.

Meer informatie
College: Zelfcompassie en zelfvertrouwen

Zelfcompassie en zelfvertrouwen

In dit college wordt duidelijk dat werken aan de ontwikkeling van zelfcompassie je kan brengen bij een gezond zelfvertrouwen. Op basis van voorbeelden en oefeningen groeien naar compassievol omgaan met jezelf.

Meer informatie
College: Ups & downs in gezinsrelaties

Ups & downs in gezinsrelaties

Van met z'n tweetjes naar een compleet gezin. Wanneer wordt het complex? Wat kun je zelf ondernemen om te komen tot een eenheid waar ieder zich prettig bij voelt? En als het toch niet meer lukt, hoe kun je dan scheiden zonder schade?

Meer informatie
College: Dementie

Dementie

Dementie is meer dan alleen geheugenverlies. Kijk en luister naar een expert in het vak die je meeneemt in het verhaal over Alzheimer en andere vormen van dementie én uitleg geeft over ziektegerichte en zorggerichte aanpak.

Meer informatie